Onze vloerenspecialisten in actie
Projecten waar we trots op zijn

Wij zetten ons al jaren in voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Hieronder vindt u een aantal cases van ons werk. Een overtuigender bewijs van onze kwaliteit, veelzijdigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid kunnen wij ons niet wensen.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Renovatie stadhuis amsterdam

Het stadhuis in Amsterdam wordt volledig verbouwd. GOV mag de ca. 20.000 m² aan vloeren onder handen nemen. Dit project bestaat uit het renoveren van dekvloeren, inwerken van kabelgoten in de dekvloer, het aanbrengen van diverse vloerafwerkingen zoals tapijttegels, PU gietvloeren en parket in een Hongaarse punt, wand- en plafondafwerking met parket, wandafwerking met tapijt en daarnaast nog het leveren en plaatsen van gordijnen. Een prachtige klus waar we met veel plezier aan werken.

 

REvitalisering van de foyer Nationale Opera en ballet

De foyer van het Nationale Opera en Ballet in Amsterdam wordt in de zomer van 2017 en 2018 flink onder handen genomen. Het oude tapijt wordt vervangen voor een speciaal voor dit werk op kleur gemaakte Desso Axminster. Daarnaast komen om uitgiftepunten notenhouten parketzones en achter de uitgiftepunten wordt een kunststof gietvloer aangebracht. Hierbij worden de vloerafwerkingen op hoogte geëgaliseerd zodat de verschillende afwerkingen mooi op elkaar aansluiten.

Nieuwe vloeren voor ProRail

ProRail heeft verspreid over het hele land verschillende verkeersleidingsposten. Vanuit deze posten regelt ProRail het treinverkeer. GOV heeft de mooie opdracht gekregen om in Maastricht, Den Haag en Amsterdam, Zwolle en Eindhoven de verkeersleidingsposten te voorzien van nieuwe vloeren. De vloeren bestaan uit tapijttegels van Interface en vinylstroken van Tarkett. Amsterdam heeft het grootste oppervlakte van ca. 6000 m².

Nieuwe parketvloer Horecapunt Holland Boulevard

Voor een nieuw horecagebied op Schiphol mocht GOV aan de slag. Er is voor ca 600 m2 een zandcement dekvloer gelegd, 400 m² aan gietvloer en 200 m² aan parket. Het parket is houtje voor houtje gelegd. Echt maatwerk.

Ontspanningsruimtes WTC Schiphol

In de centrale gang van het WTC Schiphol zijn diverse plekken ingericht als ontspanningsruimtes voor de medewerkers van bedrijven die in het WTC gevestigd zijn. Hierbij is de oude tegelvloer verwijderd en de dekvloer gerenoveerd voordat er vinylstroken van Amtico in een visgraatpatroon zijn aangebracht. Daarnaast mocht GOV de kettinggordijnen leveren.

Nieuwe entreematten voor Schiphol Airport

Op Schiphol airport vervangen wij de entreematten bij de hoofdentree van de vertrekhallen. Naast passend advies over het soort materiaal, werken we ’s nachts zodat de passagiers van Schiphol zo min mogelijk hinder ondervinden. De matten zijn ongeveer 40m² per stuk en het gaat om 9 entrees.

Decoratieve Flotex Vloer voor bedrijfskantine BPS

GOV heeft een adviserende rol gehad bij de keuze voor een nieuwe vloerafwerking voor de bedrijfskantine op Schiphol Airport. Er is uiteindelijk een keus gemaakt voor een 400 m² decoratieve Flotex vloer. Naast het installeren van de decoratieve vloer heeft GOV ook de oude vloerafwerking verwijderd en de ondervloer gerenoveerd.

Alle gatehuizen een nieuwe vloer bij Schiphol

De afgelopen 3 jaar heeft GOV gefaseerd de linoleum vloeren vervangen in alle gatehuizen van Schiphol. De totale omvang van het project is ca 6000 m²  Forbo linoleum, 1000 rubber Norament traptreden inclusief een signaal trapneus en 25 Gatehuizen.

Airport Facility Center

GOV heeft een adviserende rol gespeeld in de keuze van de vloerafwerking voor de kantoorruimte van wel 100 meter lang! Hierbij is gekozen voor een Interface tapijtstrook in diverse kleuren gelegd in een visgraat patroon om op deze manier visueel meer ruimte in de breedte te creëren en minder diepte in de lengte. Voor de kantoorkamers in gekozen voor een tapijtstrook van Interface in een rotspatroon.

Security scan vloeren geïnstalleerd

Op Schiphol zijn er 24 nieuwe security scans geïnstalleerd inclusief een nieuwe vloer. Er is grotendeels ’s nachts gewerkt, zodat passagiers en medewerkers zo min mogelijk hinder hebben ondervonden.

Ook benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.