GOV Vloerenspecialist

De naam zegt het al:  GOV is specialist in het storten, leggen en nabewerken van vloeren. Voor kantoren en industrielokaties. Van betonvloer tot tapijt, rubber of linoleum. Of laminaat, parket, bamboe, kurk, hout, gietvloeren of topcoatings. Of gecombineerd, denk aan een vloerbedekking met een speciaal patroon in combinatie met linoleum. Of een unieke vloer voorzien van bedrijfslogo. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Vloeren

U heeft een enorme keuze aan vloer- en trapbedekking, hard en zacht. Tapijt, tapijttegels, rubber of linoleum. Maar ook laminaat, parket, bamboe, kurk, hout, gietvloeren en topcoatings. En wij bieden het! Wat u maar wilt, zolang de constructie van het gebouw het toelaat. Overigens, onze adviseurs maken ook graag een plan met u waarbij verschillende soorten worden gecombineerd. Bijvoorbeeld voor een vloerbedekking met een speciaal patroon in combinatie met linoleum. Of een unieke vloer voorzien van uw bedrijfslogo. Het kan allemaal!

Renoveren

Naast onze kennis en kunde zijn het ook de innoverende technieken die zorgen dat we renoveren zonder lange droogtijden of inzet van (onder)aannemers. In no-time is een beschadigde vloer weer klaar voor afwerking. Per dag kunnen we wel 1000 m2 vloer perfect herstellen. Van 1 mm tot wel 4 cm dik! Zo besparen we naast tijd ook aanzienlijk in kosten. Direct hierna kunnen wij de door u gekozen vloerbedekking leggen of gietvloer storten. En vervolgens kunt u vertrouwen op de afwerking waar we veel waarde aan hechten. Ook hier maken we namelijk het verschil. Zo worden naden weggewerkt, randen strak gemaakt en restafval verantwoord afgewerkt.

Egaliseren

Een mooie nieuwe vloer start met een goede ondervloer. GOV helpt u daarbij en zorgt ervoor dat de hechting van de dekvloer optimaal is. Ongeacht grondsoort. Het egaliseren van een vloer is altijd maatwerk. Daarom komen wij graag langs om de vloer te bekijken, zodat we een solide plan van aanpak kunnen opstellen. Afhankelijk van de kwetsbaarheid van de vloer en de ruimte bepalen we de werkwijze om de oude vloerdelen te verwijderen. Dit wordt per stukje vloer bepaald. Door onze jarenlange ervaring in de renovatie van vloeren zijn wij met recht de vloerenspecialist.

Additionele diensten

Het leggen of renoveren van een vloer is vaak onderdeel van een groter (bouw) project. GOV staat ook dan voor u klaar. Wij bieden een totaalpakket aan afwerkingen. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van zonweringen en gordijnen, maar ook voor wandbekleding en schilderwerk. Samen met onze partners zijn we flexibel in onze aanpak. U heeft één contactpersoon die alles voor u regelt.

Advies en projectbegeleiding

Samen met u stellen wij een solide projectplan op. Als u daarop akkoord geeft verwerken wij dit plan in onze operationele planning. Maar laten we niet onduidelijk zijn… het specialistische team is uitermate flexibel en kan ook op zeer korte termijn een grote klus klaren. Van het verwijderen van aanwezige vloerbedekking of renovatie en egalisatie van de dekvloer tot aan het opleveren van een prachtige vloer. En ook daarna beloven we u op voorhand een enorme flexibiliteit bij het onderhoud ervan die we samen met onze collega’s van Active organiseren.

Ook benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.