Onze vloerenspecialisten in actie
Projecten waar we trots op zijn

Wij zetten ons al jaren in voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Hieronder vindt u een aantal cases van ons werk. Een overtuigender bewijs van onze kwaliteit, veelzijdigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid kunnen wij ons niet wensen.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Nieuwe vloeren voor ProRail

ProRail heeft verspreid over het hele land verschillende verkeersleidingposten. Vanuit deze posten regelt ProRail het treinverkeer. GOV heeft de mooie opdracht gekregen om in Maastricht, Den Haag en Amsterdam de verkeersleidingposten te voorzien van nieuwe vloeren. De vloeren bestaan uit tapijttegels en stroken en PVC. Amsterdam heeft het grootste oppervlakte van ca 6000 m².

Nieuwe entreematten voor Schiphol Airport

Op Schiphol airport vervangen wij de entreematten bij de hoofdentree van de vertrekhallen. Naast passend advies over het soort materiaal, werken we ’s nachts zodat de passagiers van Schiphol zo min mogelijk hinder ondervinden. De matten zijn ongeveer 40m² per stuk en het gaat om 9 entrees.

Decoratieve Flotex Vloer voor bedrijfskantine BPS

Een architecte had een ontwerp gemaakt voor de bedrijfskantine van BPS. Ook de kleurstelling van de vloer was bepaald. GOV heeft een adviserende rol gehad en uiteindelijk een 400 m² decoratieve Flotex vloer gelegd.

Alle gatehuizen een nieuwe vloer bij Schiphol

De afgelopen 3 jaar heeft GOV gefaseerd de linoleum vloeren vervangen in alle gatehuizen van Schiphol. De totale omvang van het project is ca 6000 m² linoleum, 1000 traptreden en 25 Gatehuizen.

Horecapunt strokenvloer G-pier

GOV heeft een projectadvies uitgebracht voor het vervangen van de vloer in het horecapunt. Het advies bestond onder andere uit de keuze in materiaal. GOV heeft gekozen voor sneldrogende materialen. De nieuwe vloer is ’s nachts gelegd, zodat het horecapunt overdag gewoon klanten kon bedienen.

Nieuwe parketvloer Horecapunt Holland Boulevard

Voor een nieuw horecagebied op Schiphol mocht GOV aan de slag. Er is voor ca 600 m2 een zandcement dekvloer gelegd, 400 m² aan gietvloer en 200 m² aan parket. Het parket is houtje voor houtje gelegd. Echt maatwerk.

Nieuwe vloeren in praktijkschool in Haarlem

Voor praktijkschool De Schakel in Haarlem hebben we 1300 m² aan vloeren geëgaliseerd en daarna voorzien van linoleum. In het praktijklokaal is er een rubberen vloer neergelegd die bestand is tegen hitte van bijvoorbeeld een soldeerbout. Ook de entreematten en de wandbekleding in de gymzaal zijn door GOV verzorgd.

Security scan vloeren geïnstalleerd

Op Schiphol zijn er 24 nieuwe security scans geïnstalleerd inclusief een nieuwe vloer. Er is grotendeels ’s nachts gewerkt, zodat passagiers en medewerkers zo min mogelijk hinder hebben ondervonden.

Ook benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.